About

septembra 12, 2017

Welcome.

Možno ste si všimli názov book hoarders a pýtate sa prečo.
Odpoveď je jednoduchá: rady hromadíme knihy. Ale aj čítame, a preto zakladáme tento blog.
Chceme sa s vami podeliť o naše názory a radosť z čítania (a hromadenia lol). Preto tu nájdete recenzie, tagy a rôzne iné články týkajúce sa kníh a možno aj niečoho iného. Možno ste s nami prišli do kontaktu už na instagrame, kde sme ako @book_hoarders.

Na blogovej scéne nie sme nováčikovia, obe sme mali už viacero blogov, či už na estrankach, blogu alebo blogspote. Cez blog sme sa vlastne aj spoznali, ale to je na dlhšie rozprávanie. Tak sa vám teraz aspoň trochu predstavíme.


Bailey
Som študentka prekladateľstva, shopaholička a milovníčka kníh a seriálov. Čítam hlavne YA, či už fantasy alebo contemporary. Medzi moje obľúbené knihy patrí séria Havraní cyklus, čokoľvek od Ricka Riordana a Solitaire od Alice Osemanovej. Som dead inside. Trávim nadmerné množstvo času prokrastinovaním, pozeraním videí na youtube a robením Buzzfeed testov. Pottermore ma zaradil do Slizolinu. Som Kozorožec. Toto znie ako zoznamka a neviem prečo som si myslela, že to bude dobrý nápad.

Janelle
To, že milujem knihy je snáď dané. Čítam rôzne žánre, ale najviac asi preferujem urban fantasy a vlastne fantasy celkovo. Nepohrdnem ani klasikou, contemporary či detektívkou. Čo však vyslovene nemusím, je erotický román a bezduché "romantické" braky.
K mojim najobľúbenejším knihám patrí séria Dievčatko z Krajiny Drakov, HP, Darcovia od Lisy Priceovej, podobne ako u Bailey séria Havraní cyklus a čokoľvek od Ricka Riordana. Ak nečítam knihy, tak prokrastinujem pozeraním seriálov či Youtube.
Posledná životne dôležitá informácia - milujem mačky!

Snáď sa vám na našom blogu bude páčiť. Komentáre vždy potešia naše mŕtve srdiečka.

You Might Also Like

6 comments

  1. Přeji vám hodně štěstí do nového blogování :). Také jsem "začala nově" a na blogspotu… :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeme Ennie :D Určite prídeme aj na návštevu tvojho nového blogspotu čoskoro.

      Odstrániť
  2. Ahoj! :D Přeju vám hodně štěstí na tomhle novém blogu, určitě se sem budu ráda vracet! :)
    Jo a taky mám ráda kočky a samozřejmě i knížky ♥ :)
    nekonecnaknihovnicka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jéé, Dievčatko z krajiny drakov! To je fakt super séria, len ma veľmi mrzí, že ju nedokončili. Roky som písala autorom, ale nedostala som žiadnu odpoveď. Je to škoda. :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno bola to úžasná séria... Ja som im písala a tiež nič moc :/

      Odstrániť